Crea X Dogs - Hundsalong / Vägglushund / ID-hundar

Crea X Dogs - Hundsalong / Vägglushund / ID-hundar

Mitt intresse för o fascination av hundars kapacitet att söka/spåra har verkligen växt de senaste åren. Började med min Flatcoated retriever, Hero på bilden som valp (nu fyllda 3 år), som visade en sådan söklust o noggrannhet som valp. Det var under den här perioden tankarna kring att skapa ett företag med hundar i fokus växte fram. Företaget som nu är och ska förbli (iaf under en överskådlig framtid) mitt levebröd har jag drivit aktivt sedan mars 2021. 

Jag har haft en liten butik samt webshop , men behöver ännu en gång inse att dygnets timmar inte blir fler än 24h o min tid är dyrbar. Så, vad vill jag att tiden ägnas åt? -samspelet o närvaron av hundar. 

Därmed väljer jag att stänga ned både webshop o butik. Har påbörat utförsäljning så håll utkik för mer info. 

Mitt fokus nu blir att fortsätta driva hundsalongen. Hundsalongen kommer att flyttas, troligtvis ut till Ilandaområdet. Tidsplanen för flytt är just nu är november 2022, men återkommer med mer information när jag vet mer. 

Jag kommer även att fortsätta kvalitetssäkra oss som Vägglusekipage o jobba för att få fler uppdrag framöver. 

Dessutom har vi kommit en bra bit på vår 1-åriga utbildning som ID-hundsekipage. 

En gedigen utbildning som ger oss mycket kunskap för att som hund o förare kunna ge ägaren så bra hjälp som möjligt när mardrömmen blir verklig. Att ens Pälskling springer bort.

För ID-hundar gott folk, är verkligen något som jag ser att det finns behov av. (Läs om att göra Smeller på Ditt husdjur HÄR)

Ser flertalet inlägg dagligen i olika grupper på sociala medier bara i Värmland om husdjur som försvinner. 

När det under hösten -21 försvann en hund i Karlstad som 1 dygn senare hittades påkörd av tåget o en katt som aldrig kom hem igen utan svar på vad som hänt, då kände jag att med rätt utbildning och engagemang ska jag med mina hundar i framtiden kunna hjälpa till vid sådana här försvinnanden. 

Tips till er är att följa min coach som är en minst sagt hängiven o erfaren hundförare inom ID-hundområdet som med sina hundar hjälpt så många husdjursägare med många lyckliga slut

FB @id-hundar daphne och calli team skåne

Insta @idhundarteamskane

www.idhundarteamskane.se

Hoppas Ni även följer och gillar @creaxdogs Där finns alltid den mest uppdaterade och senaste informationen om verksamheten

Ta hand om er o era Pälsklingar & ha en fortsatt fin sommar ☀️ 

2022-07-31 13:28