Go Banana4Dogs

www.gobanana4dogs.se

Här finner Du riktiga delikatesser till Din Pälskling.

Det hundgodis- och tugg som erbjuds  är från utvalda leverantörer som i sin tur erbjuder    svensktillverkade produkter med få ingredienser (oftast bara en) och inga konstiga tillsatser.

Du vet helt enkelt vad Du stoppar i Din hund.

Det finns mycket mer än "bara" hundgodis. Kika in på webshopen. Snart finns också  fysisk butik.

Välkommen till

Go Banana4Dogs fysiska butik fr.o.m. 26/11-2021. 

Kanske lite annorlunda mot andra fysiska butiker, men jag hoppas Du kommer gilla det. Tanken är att det ska kännas smidigt och vara tillgängligt när Du behöver det.

Butiken är obemannad. Butiken är i samma lokal som ett hundtrim som dessutom hyrs ut, vilket gör att det är ofta liv & rörelse i lokalen, men det finns ingen på plats som kan hjälpa till vid köp i butiken. Lokalen är kameraövervakad.

Först och främst. Ta med mobilen, och ha den laddad. När Du anländer till butiken finns information vid entrén om hur Du går till väga för att öppna dörren.

När Du kommer in i lokalen finns en QR-kod vid dörren som Du skannar med Din mobil. Hur Du går till väga framgår tydligt på plats. När QR-koden har skannats är Du i gång och kan handla. Betalningen utförs också via Din mobil. Möjliga betalmedel är Swish och kort.

Välkommen!

Öppet ALLA DAGAR  

7.00-22.00 

Tassafritt 

Leverantör som donerar 10 procent av sina intäkter till Hundstallet

AlgGutten

AlgGutten's hundmat är ett torrfoder från ett familjeföretag med livslång erfarenhet från försvarsmakten och hunduppfödning. 

De tillverkar hundmat utifrån forskning om hundnutrition med målsättning att erbjuda ett hälsosamt naturligt hundfoder utan tillsatser eller konserveringsmedel.

AlgGutten strävar efter att ta fram ett torrfoder av närproducerade råvaror.

Ett hållbarhetstänk med miljön och våra fyrbenta vänners välmående i fokus genomsyrar hela AlgGutten’s verksamhet. 

Trapperns torkade gädda

Svårt att hitta en mer naturlig produkt till våra husdjur än den torkade gäddan från Trappern. Svensk gädda som fiskas i en norrländsk sjö av Christian "Trappern" Nilsson i Vilhelmina. Produkten har blivit alltmer populär, men trots större efterfrågan bibehålls den ekologiska och skonsamma tillverkningsprocessen.

Yagos Finest 

Matte till taxen Yago började tillverka eget hundgodis  när hon insåg  bristen på  nyttigt och naturligt hundgodis  gjort av svenska råvaror fritt från onödiga tillsatser.